aboutus

Rato Printing Ltd

Rato Printing Ltd Rato Printing Ltd
1 2
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: RATO
Aantal werknemers: 100~150
Jaarlijkse omzet: 2.5Million-5Million
Opgericht Jaar: 2007
Export pct: 80% - 90%
Ongeveer ons
Inleiding

RATO PRINTING LTD is fabrikant en gespecialiseerd in aangepaste van het verpakkingsdruk en kledingstuk toebehoren 12 jaar. Ons bedrijf is uitgerust met een reeks geavanceerde drukmachines met inbegrip van de drukmachines van Heidelberg, vlek UVmachine, de glanzende/machine van de steenlaminering, folie stempelmachine, geweven etiketmachine, stickermachine, de plastic machine van de verbindingsmarkering, die-cutting machine, auto-Gelijmde machine etc.and ander geavanceerd materiaal.

 

Ons ervaren technici en gevorderd materiaal staan ons toe om superieure kwaliteit en hoog rendement te verzekeren. Door controle over het volledige de productieproces van verpakkingstoebehoren te behouden, kunnen wij reageren om aan uw diverse behoeften van verpakkingstoebehoren snel en nauwkeurig te voldoen.

                China Rato Printing Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

Als groep, waren de verrichtingen het eerste ding dat wij ons bij het ervoor zorgen hebben geconcentreerd dat wij constant volgens een hoge norm konden leveren. Zodra wij zeker die waren waren wij operationeel geslaagd, de nadruk naar het ervoor zorgen wordt verplaatst stelden wij en leidden de juiste mensen, in de juiste posten met de correcte kennis en de houding tewerk op om het gewild en nodig niveau van dienstverlening te verstrekken. Het verstrekken

„kwaliteitsproducten, de uitstekende dienst, concurrerende prijzen en snelle levering“ om klanten tevreden te stellen, ontwikkelen wij nieuwe punten om aan de eisen van klanten te voldoen. Onze klantenmerken zijn over de hele wereld van.

                 China Rato Printing Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Geschiedenis

Onze fabriek werd gevestigd in 2007. Wij zijn bezig geweest met verpakkingsdruk en kledingstuktoebehoren 12 jaar, hebben wij volledige ervaring van kostencontrole en kwaliteitscontrole. Met 6000 vierkante metersworkshop, introduceerde het meest geavanceerde geautomatiseerde productiemateriaal en het intelligente gebruik van modern Beheers modelbeheer.

 

 

2006-2007: Richt RATO Handelsmaatschappij op

 

2007-2008: Vestig fabriek, menwhile geïntroduceerd onder meest geavanceerde geautomatiseerd productiemateriaal:

1. Maken van clichésmachine

2. De Machine van de Lithronedruk

3. Lamineringsmachine

4. De plastic Machine van de Verbindingsmarkering

 

2009-2012: Introduceerde onderstaand het meest geavanceerd

geautomatiseerd productiemateriaal:

1. De Drukmachine van Heidelberg

2. Golfdocument Kartonmachine

3. Blaar Tray Machine

4. Auto het Lijmen Doosmachine

 

2013-2015: Introduceerde het onderstaande meest geavanceerde geautomatiseerde productiemateriaal:

1. Geweven Etiket/Kentekenmachine

2. Auto Die-cutting Machine

3. Folie Stempelmachine

Dienst

Gespecialiseerd in Douane Verpakkende Vakjes, Golf Verpakkend Vakje, Douane Verpakkende Zakken, de Markeringen van het Douanekledingstuk, Plastic Verbindingsmarkering, Geweven Etiketmarkeringen, Geweven Verpakkende Zakken, Naamplaatjekentekens, Douane Gedrukt Lint, Douane Gedrukte Stickeretiketten, de Etiketten van het Douaneleer, de Druk van het Brochureboekje, Presentatie Verpakkende Vakjes enz.

                             China Rato Printing Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Ons Team

Onze filosofie is eerst „klanten; ernaar strevend perfect te zijn“, is de richtlijn“ sterk beheer, de uitstekende dienst en innovatieve producten de hele tijd“. Wij wijden ons aan het dienen van onze klanten en het terugbetalen van de maatschappij. Wij geloven in Kwaliteitsproducten door Innovatie worden gesteund die

 

Bij stelt onze team voortdurende grandness voor, heeft Al personeel zich de posten van het opleidingsonderzoek gespecialiseerd, zij rijke ervaring hebben altijd klaar te worden voor het verstrekken van de perfecte algemene oplossing voor klanten.

 

                          China Rato Printing Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens